fbpx Web Design » Adapteaza-ti afacerea! Renunta la blocajele mentale. Te ajutam cu solutii si idei de marketing!

Adapteaza-ti afacerea! Renunta la blocajele mentale. Te ajutam cu solutii si idei de marketing!

Stiai ca in America, vanzarile in mediul online au crescut cu peste 50%?

Avand in vedere criza cauzata de coronavirus, mediul online este in continua dezvoltare. Expunerea indivizilor la publicitate a crescut in mod considerabil, iar formele de exprimare sunt din ce in ce mai inovative.

Stiai ca 7 din 10 romani au o parere buna si foarte buna despre publicitate?

Romania este una dintre tarile cu cea mai favorabila opinie fata de publicitate. Anumiti consumatori sunt de parere ca publicitatea minte sau ca publicitatea infrumuseteaza spatiile publice. Majoritatea persoanelor recunosc ca sunt infuentate de publicitate. 5 din 10 persoane spun ca publicitatea ii ajuta sa faca alegeri bune intre produse, iar un sfert sustin ca informatiile oferite de publicitate ii ajuta in mare masura sa aleaga un anumit produs sau serviciu.

Marketingul si comunicare in Romania

Serviciile de marketing si comunicare din Romania este intr-o permanenta dinamica care inoveaza si se reinventeaza permanent pentru a se adapta evolutiei tehnologiei, dar si transformarilo prin care trece societatea.

Creaza un nivel nou de comunicare intre marketing, tehnologie, business si strategie.

Venim in sprijinul afacerii tale cu solutii si idei de marketing pe timp de criza. Te putem ajuta cu un audit al site-ului web si iti oferim idei de marketing GRATUIT! Daca nu ai o prezenta in mediul online, completeaza formularul de contact cu descrierea companiei si noi iti face un site web gratuit!

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *