Servicii de Design Grafic și Web

Într-o eră digitală în continuă evoluție, prezența online devine vitală pentru succesul oricărei afaceri. Cu o viziune înnoitoare și o pasiune pentru designul grafic de calitate, Enterprise Trend SRL se afirmă ca un partener de încredere pentru transformarea și consolidarea identității online a afacerilor.

Ceea Ce Ne Definește:

  1. Creativitate Fără Limite: Abordăm fiecare proiect cu o abordare unică și creativă, aducând la viață viziunile și valorile brandului dumneavoastră într-un mod memorabil.

  2. Focus Pe Utilizator: Designul nostru se axează pe experiența utilizatorului, asigurându-ne că fiecare interacțiune online cu brandul dumneavoastră este plăcută și eficientă.

  3. Soluții Tehnologice Avansate: Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie, garantând că site-ul dumneavoastră beneficiază de performanțe de vârf și de o funcționalitate de ultimă generație.

  4. Angajament pentru Calitate: Ne mândrim cu standardele noastre ridicate de calitate și cu atenția noastră la detalii, asigurându-ne că fiecare proiect este livrat la cele mai înalte standarde.

Servicii de Design Grafic – Creăm Viziuni Vizuale Remarcabile pentru Afacerea Dumneavoastră

Cu serviciile noastre de design grafic, vă oferim mai mult decât simpla estetică – aducem la viață identități vizuale puternice care vă diferențiază și vă atrag publicul țintă. Iată gama noastră de servicii care vă pot transforma conceptele în realitate vizuală:

Proiect Standard

Cu Pachetul Standard, vă oferim flexibilitate și acces la serviciile noastre de design grafic pentru proiecte de durate variate, de la intervenții rapide până la proiecte mai complexe. Acest pachet este ideal pentru cei care au nevoie de servicii grafice pe termen scurt

100%

 Pret serviciu 120 Lei / Ora.

120 lei/ora

Proiect Partner

Proiectul Partner este dedicat proiectelor grafice mai ample și parteneriatelor pe termen lung. Oferim o abordare colaborativă și susținere continuă pentru a vă asigura că identitatea vizuală a brandului dumneavoastră se dezvoltă în mod coeziunat și eficient.

83%

Pret serviciu 100 lei/ Ora.

100 lei/ora

Proiect Bussiness Addict

Proiectul Business Addict este dedicat antreprenorilor și afacerilor orientate către dezvoltare continuă. Oferim servicii de design grafic și parteneriate de lungă durată pentru a vă susține în construirea și consolidarea identității vizuale a brandului dumneavoastră

62%

Pret serviciu 75 lei/Ora.

75 lei/ora

Servicii promovare online google si facebook

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei prezențe captivante pe rețelele de socializare sau doriți să dominați rezultatele căutărilor Google, sau poate ambele, pachetele noastre specializate vă asigură că afacerea dumneavoastră iese în evidență online! Optați pentru succesul online cu serviciile noastre de promovare! Alegeți Pachetul Potrivit pentru Viziunea Dumneavoastră Online!

PROMOVARE FACEBOOK

Pachetul „Promovare Facebook”: Transformați vizibilitatea afacerii dumneavoastră pe Facebook! Dezvoltăm o prezență captivantă, optimizăm pagina dumneavoastră și livrăm conținut relevant și atrăgător. Cu campanii publicitare țintite, vă extindem audiența și generăm interacțiuni valoroase.

Creare și Optimizare Pagină Facebook: Dezvoltăm o pagină profesională și atrăgătoare care să reflecte identitatea brandului dumneavoastră.

Cercetare Public Țintă: Identificăm și segmentăm publicul țintă pentru a livra conținut relevant și a crește interacțiunea.

Creare și Programare Conținut: Dezvoltăm conținut creativ și strategii de programare pentru a menține audiența angajată și interesată.

Publicitate Țintită: Creăm și gestionăm campanii publicitare eficiente pentru a vă extinde audiența și a genera conversii.

750 lei / luna

PROMOVARE GOOGLE

Pachetul „Promovare Google”: Plasați-vă afacerea în vârful rezultatelor căutărilor Google! Cu campanii Google Ads inteligent gestionate, optimizăm pagina dumneavoastră de destinație și vă aducem în fața publicului interesat. Cuvinte cheie relevante și raportare detaliată asigură succesul campaniilor dumneavoastră.

Campanii Google Ads: Creăm și gestionăm campanii publicitare eficiente pentru a vă plasa în partea de sus a rezultatelor căutării Google.

Optimizare Pagină de Destinație: Asigurăm că pagina de destinație este optimizată pentru conversii și oferă o experiență de utilizare plăcută.

Cercetare de Cuvinte Cheie: Identificăm cuvintele cheie relevante pentru afacerea dumneavoastră și le integrăm în campaniile publicitare.

Raportare și Analiză: Furnizăm rapoarte periodice pentru a vă ține la curent cu performanța campaniilor și pentru a face ajustări eficiente.

750 lei / LUNA

FACEBOOK + GOOGLE

Pachetul „Promovare Facebook și Google”: Maximizați impactul cu o prezență duală! Acest pachet combină cele mai bune din ambele lumi, oferindu-vă expunere pe Facebook și Google. De la conținut captivant și campanii publicitare eficiente până la raportare integrată, vă ajutăm să atingeți obiectivele de marketing online.

Combinați cele mai bune din ambele lumi cu acest pachet integrat de promovare online, oferindu-vă expunere maximă pe ambele platforme.

Toate Beneficiile Pachetului 1 și Pachetului 2: Beneficiați de toate serviciile incluse în promovarea Facebook și Google pentru o prezență online puternică și diversificată.

Coerență și Integrare: Asigurăm coerența mesajelor și integrarea strategică a campaniilor pentru a maximiza impactul și a vă ajuta să atingeți obiectivele de marketing online.

Cu tarife avantajoase și angajament pe termen lung, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele grafice și de branding.

1000 lei / luna